Help ons groeien

 

De groeiers. De mensen die iets willen veranderen. Zij die het groots zien. De mensen die niet tevreden zijn met de status quo. De wereldverbeteraars. De positivos. Zij die hard en vooral slim willen werken. En zij die geloven in een mooiere, betere, gelukkigere wereld.

Jullie.

Voor jullie schrijf ik.

En als jullie willen helpen om mijn boodschap te verspreiden, dan kan dat.

Alleen al het feit dat je dit leest is absoluut fantastisch.

En moest je toch méér willen doen, dan raad ik je één van de volgende dingen aan :)

  • Je vrienden over deze site vertellen.
  • Zelf een blog beginnen 😉
  • Commentaar geven op mijn artikels. Als je al een tijdje mijn website volgt zonder commentaar te geven: laat je stem eens horen, ik ben heel benieuwd :)
  • Een link posten van jouw site/blog naar de mijne. Ik doe de gunst waarschijnlijk terug.
  • Een artikel van mij gebruiken in je blog, op een website of in de geschreven pers – het zou aardig zijn moest je dan ook mijn website vermelden. :)
  • Het in een blogpost op jouw blog hebben over iets dat ik heb geschreven.
  • Via een sociaal netwerk (bv. Facebook) reclame maken voor een artikel dat ik geschreven heb.
  • Me op één of andere manier in de media vermelden. Ik weet dat het bijzonder moeilijk is om als een “simpele blogger” in de media te komen, maar als jij toevallig iets met media te maken hebt en je vindt deze site de moeite waard… Je weet maar nooit :)
  • Gewoon een groeier zijn. Ga voor je passies. Maak je dromen waar. Nothing is impossible :)

Heel erg bedankt aan iedereen die mij (actief of passief) steunt, jullie zijn geweldig!

 Posted by
Loading...

Welkom op Toomas.be, de grootste Nederlandstalige Personal Development Website!